Over ons

10 jaar geleden is MaiDiving opgericht met een visie; de duiksport is een van de meest toegankelijke sporten voor mensen van jong tot oud, iedereen zou dat eens moeten ervaren!

Na een aantal edities van de Rotterdam Sport Op Maat- week, waar MaiDiving duikclinics verzorgde voor kinderen met een beperking, is het enthousiasme van het team alleen maar gegroeid. Het divecenter, dat sinds januari 2016 is geopend, is naast een winkel en leslocatie ook een kenniscentrum, waar duikers terecht kunnen voor advies en een heerlijk kopje koffie.

Iedere duiker, beginner of gevorderd, is anders. MaiDiving levert maatwerk en zorgt dat iedereen aan het eind van de duikopleiding naar keuze, als een bewuste, zelfverzekerde duiker nieuwe avonturen gaat beleven. Wij staan garant voor een unieke ervaring, gebaseerd op enthousiasme, kennis en vertrouwen.
Start living, start diving!

Sinds 2017 heeft het team van ingenieursbureau Maissan & Partners achter de schermen hard gewerkt om een nog grotere droom vorm te geven; de aanbouw van het divecenter naast Zwembad Albrandswaard te Rhoon. Het zwembad, gebouwd in de periode 1979-1984, is sinds de herinrichting van recreatief gebied ”De Johannapolder” een veelbesproken onderwerp geweest. Lange tijd zou er sprake zijn geweest van sluiting- gelukkig viel in 2017 het oordeel dat het bad nog 20 jaar open wordt gehouden én er budget wordt vrijgemaakt voor renovatie. Het zwembad, dat voor de gemeenschap een belangrijke functie vervult, krijgt met de gezamenlijke entree van het divecenter weer ”smoel”.

Het nieuwe divecenter zal een winkelruimte krijgen van 75 m2 waar de bekende duikmerken worden vertegenwoordigd, een duikers lounge met spoelgelegenheid en op de eerste verdieping een open lesruimte die kan worden aangepast naar groepsgrootte.

Het gebouw wordt met duurzame materialen gebouwd, dat prachtig aansluit op de vernieuwde Groene Loper van het gebied. Door slimme technologieën zal het divecenter klimaatneutraal functioneren. De bouw zal begin februari 2021 starten en de officiële opening zal begin juli 2021 plaatsvinden.


Waarom zijn wij gaan lesgeven? Lees de verhalen van onze staf in de blog.


Meet the team


Contact

010- 295 47 45

Divecenter

Albrandswaardsedijk 188b

3172 XB Poortugaal

Disclaimer & privacystatementAlgemene voorwaarden MaiDiving