Divemaster

Als je de Rescue Diver- status of de Master Scuba Diver- status hebt bereikt, is de volgende stap de PADI Divemaster- cursus. Als Divemaster ontwikkel je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om duikactiviteiten te organiseren, daar toezicht te houden, instructeurs te assisteren tijdens cursussen en een zelfstandig een PADI Review te geven.

Kennis

We werken aan jouw kennis over duikmaterialen, duikersgedrag, fysiologie en fysica.

Kunde

Tijdens de zwembad- & buitenwaterworkshops leer jij handelen als Divemaster.

Professionaliteit

In de loop van de opleiding stomen we jouw klaar voor jouw carrière als duikprofessional.


Ben jij klaar voor de eerste stap van jouw duikcarrière?


Wat je leert als PADI Divemaster in opleiding

Theorie

In 10 theoriesessies met jouw instructeur, leer je alles over de rol en eigenschappen van een Divemaster, wat het inhoudt om een PADI Professional te zijn en jouw kennis over de duiktheorie wordt flink uitgebreid. Je leert de PADI Standards te vinden in de Instructor Manual en deze toe te lichten. Ook krijg je meer kennis over duikuitrusting, zodat je duikers in de praktijk beter kunt begeleiden.

Beschut water

In het zwembad leer je stap voor stap alle skills die je geleerd hebt tijdens de Open Water cursus, te demonstreren op professioneel niveau. Ook worden jouw zwem- & snorkelvaardigheden getoetst. Je leert assisteren tijdens de Open Water cursus en je gaat onder toezicht van de instructeur een proefduik verzorgen, een Review geven en de PADI Skin Diver (snorkelcursus) geven.

Buitenwater

Het buitenwater schept een decor aan workshops, welke je als Divemaster in opleiding gaat volgen én gaat geven. Zo ga je toezicht houden op gebrevetteerde duikers tijdens een MaiDiving Event, je geeft briefings, een Discover Local Diving, een Discover Scuba Diving ervaring en je leert in het open water assisteren bij cursussen.


Contact

010- 295 47 45

Divecenter

Albrandswaardsedijk 188b

3172 XB Poortugaal

Disclaimer & privacystatementAlgemene voorwaarden MaiDiving